L’Hospital d’Olot incorpora residents MIR per primera vegada

És la primera vegada que la institució té residents MIR.
La residència en l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària es farà principalment als CAP d’Olot i Banyoles (ICS) i l’atenció especialitzada a l’Hospital d’Olot.

Aquest matí l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha donat la benvinguda a les residents de medicina que faran estada al centre durant els propers quatre anys.

L’Anna, l’Estel i l’Andrea són les tres residents que han escollit iniciar l’especialitat en Medicina Familiar i Comunitària al CAP de Banyoles i Olot (ICS) i a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on faran l’estada d’atenció especialitzada.

El centre, que va ser acreditat el novembre passat com a dispositiu associat per a la formació d’especialistes a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS, és la primera vegada a la seva història que compta amb residents de medicina.

Des de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es valora molt positivament la incorporació d’aquestes residents, un objectiu que feia anys que es perseguia i que suposa un pas endavant per a la institució.