L’Hospital d’Olot reprèn les visites de familiars i el permís d’acompanyants

Ja es permeten visites de familiars a les unitats d’hospitalització, així com un acompanyant a urgències i Hospital de Dia

Des de fa unes setmanes l’Hospital d’Olot ja està tornant progressivament a l’activitat habitual del centre, tant a consultes externes com les intervencions quirúrgiques programades. Aquesta tornada gradual a l’activitat també preveu les visites a pacients ingressats i acompanyants a algunes de les zones de l’Hospital

Des d’aquest dilluns 1 de juny, es permet un acompanyant per als pacients ingressats a les unitats 3 i 4 d’hospitalització i per als pacients que acudeixen a urgències. 

Cal que l’acompanyant sigui sempre la mateixa persona, eviti entrades i sortides del box o l’habitació, porti sempre la mascareta quirúrgica i mantingui una bona higiene de mans. En el cas d’urgències, no es pot accedir dins el servei si no és acompanyat pels professionals sanitaris. 

Pel que fa a Hospital de Dia es demana als acompanyants que segueixin les mateixes mesures de seguretat aplicades als altres serveis i que, a més a més, s’acreditin a la recepció de l’àrea quirúrgica i vagin identificats com a acompanyants durant l’atenció. 

Els usuaris de llarga estada ingressats a la unitat 1 d’hospitalització també poden rebre visites, però seran concertades prèviament. 

Àrea Horari
Unitat 1 d’hospitalització De 11h a 13h i de 17h a 19h (hores concertades)
Unitats 3 i 4 d’hospitalització De 11h a 13h i de 17h a 19h
Hospital de Dia Mèdic Quirúrgic i Oncològic De 8h a 20h
Urgències De 0 a 24h