L’IRIS-CC posa en marxa una web per donar a conèixer la seva activitat

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en forma part des de la seva constitució l’1 de juny d’aquest 2022.

L’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC), del qual la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en forma part, acaba de posar en marxa la seva web, que recull informació sobre l’organització i la seva activitat de recerca: www.iris-cc.cat.

El portal web conté una presentació en la qual s’explica quina és la missió de l’institut i un apartat amb notícies d’actualitat relacionades amb el centre o amb alguna de les 14 entitats dels àmbits acadèmic i de la salut que en formen part. Es pot consultar tota la informació del web de manera intuïtiva i fàcil gràcies a un índex que recull els principals apartats amb què s’estructuren els continguts: la institució, investigació, assajos clínics, innovació, empreses, formació, contacte i mecenatge. També compta amb un apartat d’actualitat i un altre per a la publicació d’ofertes laborals.

L’IRIS-CC va iniciar la seva activitat el passat 1 de juny amb la intenció de fer créixer la recerca i la innovació social a la Catalunya Central i amb la voluntat de generar coneixement científic en els àmbits de la vida i de la salut. Les línies de recerca de l’IRIS-CC inicials coincideixen amb les de les entitats fundadores: biomedicina, clínica, epidemiologia i salut pública, envelliment-cronicitat, cures i innovació, a més a més de temàtiques transversals com les ciències de l’activitat física i l’esport, la gestió de dades, el disseny aplicat a la salut i el benestar i les ciències socials i humanes orientades a la salut.