Marxa nòrdica i sessió de ioga, pel #DMAF18

Per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) es realitzen durant tot el mes activitats arreu del territori català per potenciar l’esport i els hàbits de vida saludables.

Aquest mes d’abril, des de l’atenció primària, ja han organitzat dues activitats per celebrar aquest fet i difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitats física diària si et adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”

Tant el CAP de Sant Esteve d’en Bas com el consultori local de Sant Feliu de Pallerols, van organitzar la setmana passada algunes activitats per potenciar l’activitat física entre els seus veïns.

Dijous es va fer una sessió de ioga a St. Esteve i divendres va ser el torn d’una sortida de marxa nòrdica a St. Feliu, amb una breu explicació sobre els beneficis d’aquesta activitat.

La caminada popular a Sant Joan les Fonts serà l’última activitat organitzada aquest any per aquest motiu. La sortida serà a les 9h del matí del CAP del municipi i es farà una ruta per Santa Margarida de Bianya, en direcció Sant Pere Despuig i Ca l’Enric.