‘No sé decir adiós’, guardonada al Festival de Màlaga

La pel·lícula ‘No sé decir adiós’, que el maig del 2016 va rodar algunes escenes a l’Hospital d’Olot, ha estat premiada al Festival de Màlaga. L’actriu Nathalie Poza s’ha emportat el guardó a Millor Actriu Principal i Juan Diego ha rebut el premi a Millor Actor de Repartiment. A més, la pel·lícula ha aconseguit el premi al Millor Guió pel text firmat per Pablo Remón i el director, Lino Escalera, així com el reconeixement especial del jurat.
El rodatge va durar tres dies i va tenir lloc a diferents punts del centre, com el hall principal, alguna de les habitacions buides de què disposava en aquell moment la unitat 4, les sales d’espera i els despatxos del personal.

L’actor Juan Diego, rodant a l’Hospital d’Olot el maig passat
FOTO: Martí Albesa.

‘No sé decir adiós’ explica la història de la Carla (Nathalie Pozas), una noia que porta anys sense parlar-se amb la seva germana, Blanca (Lola Dueñas), i que de sobte rep una trucada seva explicant-li que el seu pare, José Luis (Juan Diego), amb qui manté una relació complicada, s’està a punt de morir. La protagonista decideix traslladar el seu pare d’Almeria a Barcelona a una clínica privada, convençuda que allà el curaran. Junts emprendran un viatge a contrarellotge per intentar escapar de la mort i recuperar tot el temps perdut.
La pel·lícula, produïda per Lolita Flms, encara no té data d’estrena.

Podeu veure el tràiler clicant aquí

i llegir la crònica de La Vanguardia clicant aquí