Suma't a Instagram!

@hospiolot

@hospiolot

#somriures #araisempre #hospiolot

Obrim compte a Instagram, @hospiolot

Fem un pas més i ens sumem a la xarxa social d’Instagram. El compte ha de servir per compartir totes les imatges i fotografies que usuaris, pacients, familiars i els propis professionals facin dins les instal·lacions i qeu exemplifiquin mometns quotidians, de gratitud, de somriures, de silencis, que valorin el detall humà.

Es demana a tots aquells que conviuen al centre diàriament i als que s’hi acosten en un moment donat, a què ens regalin aquests instants per compartir-los a la xarxa. Les publicacions no només contemplen les fotografies preses al propi hospital, sinó també a les dues àrees bàsiques que depenen de la Fundació: Sant Joan les Fonts i la Vall d’en Bas-Hostoles, amb els seus respectius consultoris.

El circuit per fer arribar les fotografies és senzill. Cal enviar-les per correu electrònic (comunicacio@hospiolot.cat), per WhatsApp (671.512.594) o etiquetar el compte de la FHOCG (@hospiolot) amb el missatge que es vulgui donar i les etiquetes o hashtags (#) corresponents. Es publicaran sempre citant l’autor de la fotografia.

L’ús d’aquesta xarxa social a nivell sanitari i hospitalari és poc utiltizada, fins el punt que existeixen dos únics comptes entre els hospitals gironins i amb un ús i finalitat completament diferents als de l’Hospital d’Olot.

Instagram és un canal més de comunicació que posa en marxa la Fundació, després d’haver estrenat la pàgina web el mes de febrer passat i obrir el compte de Twitter el març. L’objectiu és seguir amb aquesta línia d’obertura a la societat garrotxina i anar creant un clima de proximitat amb usuaris, paceints i familiars amb el seu hospital de referència.