Olot mostra la seva solidaritat amb la donació de sang amb una nova campanya especial

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop superat l’estat d’alarma.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Olot és un dels municipis catalans que més suport ha fet a la donació de sang durant l’estat d’alarma. El 7 i 8 d’agost, el municipi tornarà a acollir una campanya especial al Pavelló Firal, el divendres de 16 a 21h i el dissabte de 10 a 13:30 i de 16 a 20:30 hores.

Cal que els donants de sang reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.