Pessebres a l’Hospital d’Olot

Al vestíbul del centre es pot veure un muntatge de Nadal dels alumnes de l’Escola Pia d’Olot
Jordi Sanyes ha fet la donació de la imatge d’un naixement que s’ha col·locat al bosc “Els Tres Roures” 

Ja ha arribat el Nadal a la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i aquest any ho fa amb dos pessebres especials. Al vestíbul del centre sanitari hi ha un muntatge amb palets i manualitats dels alumnes de l’Escola Pia d’Olot que es pot veure fins el 9 de gener i on s’hi pot veure representat els tres reis d’Orient, el naixement, els àngels i els dimonis, i altres figures emblemàtiques dels pessebres. 

Aquest any també hem rebut la donació d’un naixement fet de ferro corten del ferrer garrotxí Jordi Sanyes. Unes figures que s’han col·locat al bosc “Els Tres Roures”, al costat de l’Hospital, i que aquest 2022 s’ha adaptat perquè hi pugui accedir tothom. La col·locació d’aquest naixement s’ha fet amb l’ajuda dels pacients de logopèdia, l’Agruació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i el Departament d’Acció Climàtica. 

El concurs de decoració nadalenca 

A banda dels nous pessebres d’aquest any, com ja és tradició, s’ha tornat a organitzar el concurs de decoració nadalenca a la Fundació, la cinquena edició. Hi han participat totes les àrees, serveis i unitats de manera voluntària i aquest 2022 ha comptat amb 14 grups de treball: ABS Sant Esteve d’en Bas, ABS Sant Joan les Fonts, admissions, bugaderia, cafeteria, central de compres, CL Les Planes d’Hostoles, àrea de direcció, sala de parts, sistemes d’informació, les unitats d’hospitalització 1, 3 i 4 i la unitat de salut laboral.  

El pròxim 22 de gener es dirà l’equip guanyador.