Primer aniversari del Follet de la Garrotxa

Hola, nens i nenes de la Garrotxa! Faig un any!

Ara fa un any que vaig néixer i ho vaig fer aquí, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, de la mà de l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa. Em van batejar com a Follet de la Garrotxa i em van demanar que ajudés als més petits de la casa a saber què vol dir cuidar bé de nosaltres mateixos, conèixer quins són els hàbits saludables per tenir una salut de ferro i que cada any els donés algun consell de salut que pares i fills poguessin aplicar al seu dia a dia.

És per això, que un any més tard, i ja havent-me passejat per tots els racons i raconets de l’Hospital amb els meus amics del bosc, he tornat a venir perquè celebrem plegats el Dia Mundial de la Salut, el 7 d’abril.

L’any passat vau tenir la sort de veure’m i us vaig guiar per tot l’Hospital, aquest any anirem una mica més enllà i farem una activitat plegats. He pensat que com que el que ens agrada més del món és berenar bé quan sortim de l’escola, una bona manera d’acabar la setmana i celebrar aquest 7 d’abril seria fent un taller de cuina. I no serà un taller qualsevol. El cuiner David Colom, membre del col·lectiu gastronòmic Cuina Volcànica, vindrà al nostre hospital i ens ensenyarà a fer-nos un berenar bo i saludable. No patiu, no ho haurem de fer sols, els pares i mares i avis i àvies també poden venir, hi ha lloc per tots!

A més a més, us tinc una altra sorpresa preparada. Recordeu les fotografies que ens vam fer l’any passat durant el 7 d’abril per tot l’hospital? Doncs ja les tenim totes impreses i a punt perquè les pugueu veure. Amb elles hem construït un gran mural amb la meva forma, la del Follet, que podreu veure a partir d’aquest dia a l’entrada de consultes externes.

Recordeu, divendres 7 d’abril a 1/4 de 6h de la tarda veniu a veure la presentació del gran mural a l’entrada de consultes externes i seguidament, anirem a fer el taller de cuina. Us hi espero a tots! No em falleu!                                                      

 

Follet de la Garrotxa