Realitzada la jornada de la Comissió de Qualitat intercentres de les Comarques de Girona (CQiCG)

El passat divendres 5 d’octubre va tenir lloc a TorreMirona Relais Hotel Golf&Spa (Navata) la Jornada de la Comissió de Qualitat Intercentres de les Comarques Gironines: ‘Qualitat en línia’.

Un centenar de persones de la província de Girona es van desplaçar a la jornada, organitzada pels hospitals comarcals de Girona per commemorar els 10 anys de la CQiCG. Aquesta comissió va sorgir d’aquests centres l’any 2007, amb l’objectiu d’ajudar-se mútuament en el procés d’implantació de la millora continua en l’atenció sanitària de Girona.

Entre els assistents s’hi trobava una gran varietat de perfils professionals del món sanitari (assistencials i gestors), així com també representants de pacients mitjançant diferents associacions.

Un dels punts més valorats de la diada va ser la ponència-conversa: “Qualitat i atenció sanitària. Una relació necessària” a càrrec de la periodista especialitzada en sanitat Milagros Pérez Oliva i el metge i catedràtic de Medicina Interna, Miquel Vilardell. La conferència de cloenda, a càrrec del Doctor en Física Nuclear i Consultor d’Innovació, Josep Lluís Sànchez, va ser un dels altres punts forts de la jornada, ja que va fer una xerrada que va sorprendre gratament.