Rècord de recaptació a la setena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3, amb 9.014€

Més de 700 persones van omplir diumenge el Teatre Principal d’Olot

Fins el 31 de març encara es poden fer donacions a la Marató de TV3

Després d’un any sabàtic els professionals de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa van tornar a organitzar els playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

Una quinzena d’actuacions i quatre vídeos amb recomanacions i consells dels professionals de l’Hospital com a mesura preventiva sobre la malaltia van omplir en dues sessions el Teatre Principal d’Olot. Una hora i mitja de ball, música i salut que van permetre recollir 9.014€, la xifra més alta recaptada fins ara, i que s’ingressaran íntegrament a la Marató de TV3. Aquests diners se sumaran als fins ara aconseguits per l’organització: 10.715.430€, una xifra que fins el 31 de març pot créixer.

L’espectacle va comptar amb un repertori muscial variat, des de cançons contemporànies com La lluna a l’aigua de Txarango o Lo malo d’Ana Guerra i Aitana d’Operación Triunfo, fins a clàssics de la música com Illes dins un riu de Tomeu Penya i Marga Pocoví o Something’s got a hold on me d’Etta James. Les actuacions musicals van anar acompanyades de vídeos amb consells de salut sobre el càncer a càrrec de professionals de l’Hospital: l’uròleg Quim Agustí ens va parlar del càncer de pròstata, la cirurgiana Clara Ramos del de còlon, el de mama va anar a càrrec del cirurgià Vasile Veste i la infermera Irene Roura, i la metgessa Sandra Ostolaza també va explicar el Servei de PADES, on un alt percentatge dels pacients que s’hi tracten són oncològics.

En set edicions, més de 40.000€

La Comissió de Playbacks de l’Hospital d’Olot ha organitzat, amb la de diumenge, set edicions aquest certamen per recollir fons per la Marató. Des de la primera edició el 2011 fins a la d’aquest 2018 s’han aconseguit un total de 43.693€.

Properament penjarem fotografies d’aquesta setena edició.