SCAPE ROOM 31/05 – DIA MUNDIAL SENSE TABAC

Des de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’organitza un Scape Room durant la Setmana Sense Fum orientat a professionals de la salut de tota la comarca. Serà el divendres 31 de maig, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament.
El punt de trobada serà al vestíbul de l’Hospital 15 minuts abans de l’hora escollida i cal portar el telèfon mòbil que s’utilitzarà per poder llegir codis QR.
L’activitat es realitzarà principalment a la sala gran de consultes externes (espai comunitari) i al bosc Tres Roures.
Hi haurà quatre franges horàries (marcar que puguin escollir només una opció):

  • 10h
  • 13:30h
  • 15:30h
  • 17h


    Ha sigut informat que la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la seva inscripció a l’activitat pel Dia Mundial Sense Tabac. Les seves dades no seran comunicades ni cedides a tercers, a excepció de que existeixi algun requeriment legal que ho obligui. Les seves dades no seran comunicades a tercers, a excepció d’aquells que hagin pogut participar del seu procés assistencial i als quals vulgui fer extensiu el seu agraïment. Vostè té dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, a sol·licitar-ne la seva rectificació o supressió, a sol·licitar que es limiti el tractament, a oposar-se al tractament de les seves dades i a sol·licitar-ne la portabilitat, en la manera en la que s’indica a la informació addicional disponible aquí.


    Ha sigut informat que la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa li demana el seu consentiment per a l’ús de la seva imatge i la publicació de la mateixa en els diferents canals de comunicació utilitzats per l’entitat, així com per a promoure la divulgació i comunicació de la seva activitat fundacional. Pot obtenir més informació clicant aquí.