Segon aniversari del Follet de la Garrotxa

El 7 d’abril del 2016, Dia Mundial de la Salut, va néixer el Follet de la Garrotxa, una figura integrada amb els animals de la zona i l’entorn volcànic amb l’objectiu de fomentar els bons hàbits alimentaris i d’higiene personal, portar una vida saludable i donar consells de salut als més petits de la casa.

Enguany, per commemorar el segon aniversari del Follet de la Garrotxa, l’EPTG ha col·locat als centres d’atenció primària de la Garrotxa (Olot, St. Joan les Fonts, les Planes d’Hostoles i la Vall d’en Bas) pissarres magnètiques amb la figura del follet per fer-les servir com a punt d’informació dels temes relacionats amb pediatria. Més endavant, també es col·locaran als altres dos centres de la comarca: Olot Nord i Besalú.

A més, i seguint amb el que s’ha fet els dos darrers anys, s’han editat uns punts de llibre també per commemorar aquesta fita. Durant el dia d’avui es repartiran als consultoris i centres d’atenció primària i a urgències i consultes externes de l’Hospital d’Olot.

D’aquesta manera es va materialitzant el fet del servei únic de pediatria a tots els punts de salut de la comarca de la Garrotxa, de la mà de l’Equip Pediàtric de la Garrotxa que es va crear ara fa sis anys.