L’Hospital d’Olot col·labora amb la vacunació a professionals sanitaris del sector privat

Aquest dimecres el migdia s’han administrat les primeres dosis de la vacuna Pfizer a personal extern
que exerceix en consultes i centres mèdics

L’Hospital d’Olot ha començat a vacunar aquest migdia els metges, infermeres i odontòlegs que exerceixen en el sector privat, ja sigui en consultes privades o en centres mèdics. L’objectiu és avançar en la campanya i contribuir a l’equitat territorial. 

Els professionals s’han desplaçat fins a l’Hospital d’Olot en l’hora i data assignada. L’organització s’ha fet conjuntament entre el Servei Català de la Salut (CatSalut), els col·legis professionals i els hospitals implicats i els professionals s’han d’identificar amb el DNI o la targeta sanitària a l’espai indicat. En el cas d’Olot, ha estat l’equip d’administració qui ha citat mitjançant un SMS als professionals externs, seguint amb el mateix funcionament que amb els professionals de la Fundació, els tècnics del transport sanitari i els treballadors de l’Agència de Salut Pública de la Garrotxa. 

Aquesta ja és la setena jornada de vacunació a l’Hospital d’Olot, entre l’administració de la primera i la segona dosi als diferents col·lectius del centre. Les primeres vacunes es van posar el 13 de gener i el 100% del personal que es volia vacunar ja ha pogut fer-ho.