S’instal·la una aparcament de patinets a l’entrada de consultes externes

Té capacitat per 5 vehicles de mobilitat personal 

Aquesta setmana s’ha instal·lat un aparcament de patinets a l’entrada de consultes externes que té capacitat per a 5 vehicles. Una demanda dels usuaris d’aquest servei que fins ara havien de deixar el seu vehicle personal a la zona d’aparcament de cotxes, a uns 50 metres de l’entrada al centre.  

Aquesta és una altra de les accions que ha impulsat la Comissió de Mobilitat aquest 2022, el mes de maig ja es van instal·lar dos aparcaments de bicicletes per als professionals del centre. La Comissió impulsa accions en favor de la sostenibilitat ambiental i amb la intenció de millorar la qualitat de vida de les persones i l’accessibilitat al centre sanitari.

Aquesta acció també s’alinea amb el Pla de desplaçament d’empresa (PDE) que es va aprovar el 2021 i que conté un estudi exhaustiu de la mobilitat que es produeix diàriament a l’Hospital. A banda de l’anàlisi, inclou una sèrie d’accions que s’han d’anar produint en els propers anys per incrementar substancialment els desplaçaments a peu, en vehicles personals i en transport públic; fomentar un ús racional del vehicle privat tradicional; incrementar la seguretat viària i minimitzar el risc d’accidents;  estalviar en el consum energètic, o millorar la qualitat de vida dels professionals i dels usuaris, entre d’altres.