L’Hospital d’Olot torna a acollir l’exposició sobre càncer de pell i prevenció solar

L’exposició itinerant de l’AECC – Catalunya contra el Càncer vol conscienciar la població de la importància de protegir la pell de les radiacions ultraviolades

Des d’avui i fins el divendres 12 d’agost, el vestíbul de l’Hospital d’Olot torna a acollir l’exposició itinerant sobre la protecció solar i el càncer de pell. Es tracta d’una exposició itinerant realitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància de protegir la pell de les radiacions ultraviolades a més d’informar com identificar el tipus de pell que es té, com posar-se adequadament el protector solar i alguns consells per gaudir d’una pell saludable.

L’exposició a la radiació ultraviolada, procedent de la llum solar o fonts artificials de radiació ultraviolada, és el principal factor de risc del càncer de pell. Així doncs, utilitzar protecció solar i evitar l’exposició al sol durant un temps perllongat pot reduir el risc de desenvolupar aquest tipus de càncer que es produeix pel creixement anormal i descontrolat de les cèl·lules cutànies que s’han vist alterades degut a l’acció de la radiació. S’expliquen en 6 displaus informatius col·locats al vestíbuld el centre. 

En acabats aquests quinze dies, l’exposició rotarà per altres hospitals de la província durant l’estiu.