Tres residents comencen la seva especialització a
l’Hospital d’Olot

És el segon any que la institució té residents MIR.
La residència en l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària es farà principalment als CAP d’Olot i Banyoles (ICS), i l’atenció especialitzada, a l’Hospital d’Olot. 

Aquest matí tres residents de medicina han començat la seva estada de quatre anys a l’Hospital d’Olot. Se sumen a les dues residents que van iniciar la seva residència l’any passat. 

La Marina, la Zunel i l’Alexandra són les tres residents que han escollit iniciar l’especialitat en Medicina Familiar i Comunitària al CAP de Banyoles i Olot (ICS) i a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on faran l’estada d’atenció especialitzada. 

El centre, que va ser acreditat el novembre de 2020 com a dispositiu associat per a la formació d’especialistes a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS, és el segon any que compta amb residents de medicina

Joel Piqué, responsable de coneixement de la Fundació, valora aquest primer any d’experiència amb residents com a “molt positiu i enriquidor. L’aprenentatge conjunt entre els residents i la mateixa organització ha estat clau. Cal agrair a les residents i als tutors la implicació en aquesta nova aventura per a la Fundació“. 

El centre comptarà amb 5 residents: tres de primer any (R1) i dos de segon (R2). 

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS disposa de 33 places d’aquesta especialitat. L’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, el Santa Caterina de Salt, el de Figueres, Palamós, Sant Jaume de Calella, Blanes i, des del 2021 també el d’Olot, són els centres hospitalaris associats a aquesta Unitat Docent.