Una trentena de persones participen a la cursa inclusiva de Sant Lluc

En total, 260 persones hi van participar en les diferents modalitats proposades: cursa inclusiva, infantil i 5km i 10km

Aquest diumenge 2 d’octubre va tenir lloc una nova edició de la Cursa de Sant Lluc. Aquest any s’organitzava amb dues novetats: una cursa per a nens i nenes i una altra d’inclusiva per a persones amb diversitat funcional. Aquesta última impulsada pel Servei de Rehabilitació-Logopèdia de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i seguint els passos de les curses adaptades que ja s’havien fet a Vic o a Girona.

Primer es va donar el tret de sortida a les curses infantils, de 700m i 400m, després a la inclusiva amb les diferents distàncies marcades i, a 2/4 de 10h, va ser el torn dels esportistes que corrien els 5km i 10km per la ciutat d’Olot. Unes 260 es van aplegar aquest diumenge al Pavelló d’Esports d’Olot i van participar-hi en les diferents modalitats. 

L’organització, a càrrec de l’Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya i sota la direcció tècnica de fotoinstant.com, també va comptar amb set voluntaris de l’Hospital d’Olot i alguns alumnes de l’Institut Montsacopa. La donació de material va ser possible amb la col·laboració d’Ortopèdia Sancho, aigües Sant Aniol i Costa Brava Mediterranean Foods (Grup Cañigueral).