La Fundació í les activitats per la #ssfcat17

El proper dijous 25 de maig comença la Setmana Mundial Sense Fum que s’allargarà fins el dia 31, quan es commemora el Dia Mundial Sense Tabac.

Des de la Comissió Hospital lliure de fum s’han engegat un seguit d’activitats i propostes per conscienciar als professionals del centre i als usuaris i pacients de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Durant aquesta setmana podeu veure un vídeo propi creat per conscienciar a professionals i usuaris dels perjudicis que pot causar el tabac i diferents missatges via Twitter.

El dia 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac, s’omplirà el hall de l’hospital, les sales d’espera de consultes externes i les ABS de la Vall d’en Bas i St. Joan les Fonts amb globus d’heli que incorporaran missatges/consells pensats pels diferents serveis sobre fumar i les seves conseqüències. A més, a les principals recepcions hi haurà una caixa amb globus perquè tothom pugui provar d’inflar un globus i copsar la capacitat pulmonar que té.

A través de les xarxes, podeu seguir les diferents activitats: #ssfcat17 #GarrotxaSenseFum