L’Hospital d’Olot acull les trobades internacionals “Art del caminar i geografies relacionals”

Serà el dijous 7 de juliol a la sala d’actes de l’Hospital i encara hi ha les inscripcions obertes

El dijous 7 de juliol l’Hospital d’Olot acull una de les trobades internacionals d’Art del Caminar i Geografies Relacionals. Les trobades, que se celebren entre Girona, Olot i Vic del 5 al 9 de juliol, reuneixen de manera molt transversal antropòlogues, historiadores, urbanistes, arquitectes, sociòlegs professionals de la salut i politòlegs, interessats en l’acte de caminar com a punt de partida de l’apropiació no agressiva del paisatge, el coneixement territorial o la participació en processos ciutadans. 

Les trobades tenen una vessant teòrica i científica expressada en forma de conferències, ponències i comunicacions (matins), però també una vessant creativa en forma de tallers, performances i caminades creatives per les tres ciutats (principalment tardes). 

S’hi han inscrit quasi 100 persones de tot el món (Europa, i també diversos països asiàtics, americans i africans), que aquests dies compartiran les seves experiències i les seves reflexions en un entorn que s’ha volgut relativament nòmada. 

Tota la informació i el programa: www.artdel caminar.org