La Fundació recull 536€ més per la Marató de TV3

Són fruit de l’aportació dels professionals de la Fundació que van organitzar i participar en un concurs intern.
Aquests diners se sumen als 6.760€ recollits en la novena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3.

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha fet una segona donació a la Marató de TV3 per valor de 536€, dedicada a les malalties cardiovasculars. 

És el segon any que s’impulsa aquesta iniciativa des d’un grup d’infermeres de la unitat 4 d’hospitalització que organitzen un concurs intern entre els professionals. Es van construir més de 300 amb un número cadascuna. A partir d’aquí, tots els professionals que hi van voler participar hi van aportar 3€ i van escollir un número. A principis de gener es va fer el sorteig d’un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Cols d’Olot, amb dues estrelles Michelin, gentilesa de la família Puigvert. La guanyadora ha estat Isabel Lara, tècnic auxiliar de cures d’infermeria de la unitat 4, i aquest matí ha rebut el xec regal de la directora infermera de la Fundació, Carme Pastor, i les impulsores de la iniciativa, les infermeres Marta Codinach i Mònica Roca, totes quatre a la fotografia. 

El concurs va comptar amb la participació d’uns 170 professionals que van aportar el seu granet de sorra. 

La Marató de TV3 del 2022 es va fer diumenge 18 de desembre i va estar dedicada a les malalties cardiovasculars, la primera causa de mort entre les dones i la segona entre els homes als països occidentals. Després d’hores de programa a Catalunya Ràdio i gairebé quinze a TV3, el programa va tancar amb un marcador provisional de 8.034.807 euros, que encara es pot incrementar amb els donatius que es poden fer fins el 31 de març

Aquesta iniciativa se suma a la dels playbacks de l’Hospital que aquest 2022 va celebrar la novena edició i es van recollir 6.760 euros. En total s’ha fet un ingrés des de la Fundació de 7.296€ a la Marató de TV3.