Les sessions de preparació al part i de postpart es fan de manera virtual

Les classes de postpart es faran de manera virtual a causa de la prohibició de reunions de més de 6 persones.
Pel que fa les sessions de preparació al naixement es mantenen també de manera virutal, en dues franges horàries diferents. 

Des del dilluns 26 d’octubre, les classes de postpart es fan de manera virtual amb la voluntat de continuar donant suport i assessorament a les mares un cop han parit. L’objectiu d’aquestes trobades és resoldre dubtes i inquietuds sobre els primers dies del nadó. El funcionament és el mateix que es va utilitzar durant la pandèmia: la plataforma Jitsi Meet i l’accés lliure per part de les mares a la sessió:

Paral·lelament, les sessions de preparació al naixement se segueixen fent de manera virtual en els horaris habituals: els dilluns de 18h a 20h i els dimarts de 9h a 11h. Per accedir a la sessió el funcionament és: la plataforma Jitsi Meet i buscar la sessió

Mentrestant, les visites guiades a sala de parts es mantenen suspeses. Tot i això, les famílies que hagin de ser pares tenen a l’abast un vídeo que explica l’accés, l’organització i la distribució de la sala de parts i que permet conèixer la zona on la dona parirà. 

Darrera actualització: octubre 2020

Preparació al naixement Postpart
Modalitat Virtual Virtual
Horaris

Dilluns de 18h a 20h

Dimarts de 9h a 11h

Dimarts d’11h a 13h
Inscripció prèvia No No
Accés Plataforma Jitsi Meet
FHOCG preparació naixement

Plataforma Jitsi Meet
FHOCG grup postpart