Les sessions de preparació al part i de postpart es fan de manera virtual

Les classes de postpart es faran de manera virtual a causa de la prohibició de reunions de més de 6 persones.
Pel que fa les sessions de preparació al naixement es mantenen també de manera virutal, en dues franges horàries diferents. 

A partir del dilluns 26 d’octubre, les classes de postpart es tornaran a fer de manera virtual amb la voluntat de continuar donant suport i assessorament a les mares un cop han parit. L’objectiu d’aquestes trobades és resoldre dubtes i inquietuds sobre els primers dies del nadó. El funcionament serà el mateix que es va utilitzar durant la pandèmia: la plataforma Jitsi Meet i l’accés lliure per part de les mares a la sessió:

Paral·lelament, les sessions de preparació al naixement se seguiran fent de manera virtual en els horaris habituals: els dilluns de 18h a 20h i els dimarts de 9h a 11h. Per accedir a la sessió el funcionament serà: la plataforma Jitsi Meet i buscar la sessió

Mentrestant, les visites guiades a sala de parts es mantenen suspeses. Tot i això, les famílies que hagin de ser pares tenen a l’abast un vídeo que explica l’accés, l’organització i la distribució de la sala de parts i que permet conèixer la zona on la dona parirà. 

Preparació al naixement Postpart
Modalitat Virtual Virtual
Horaris

Dilluns de 18h a 20h

Dimarts de 9h a 11h

Dimarts d’11h a 13h
Inscripció prèvia No No
Accés Plataforma Jitsi Meet
FHOCG preparació naixement

Plataforma Jitsi Meet
FHOCG grup postpart